søndag 14. juni 2009

Vurderer å slutte å blogge

Jeg vurderer å slutte å blogge eller vertfall blogge mindre ! Det er nesten ingen som leser den, eller vertfall ikke som kommenterer innleggene, det er sykt deprimerende. Jeg har kanskje ikke verdens mest spennende blogg. Hvis noen har tips tar jeg gjerne imot ! Dere som leser, kan ikke vertfall dere kommentere ? :)

Bare et bilde fra idag, med Ida <3>

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kanskje begynne å kommentere andre sine og....

BigDeal sa...

jeg kommenterer, de jeg leser ;)

Unknown sa...

Nice header =)

Camilla Didriksen sa...

Liker bloggen din jeg :) Ikke slutt!

Trine sa...

Jeg har ikke vert innpå bloggen din før nå. Men jeg synest ikke du bør slutte å blogge! Jeg synest bloggen din er bra jeg. Og noen tips for å kanskje få folk til å kommentere mer er å stille litt spørsmål og sånnt sånn som for eksempel om du legger ut bilder av to forskjellige antrekk kan du skrive som spørsmål: "hvilket liker du best?" og sånne ting. Har ikke gjort det selv enda, men det kan hende det tiltrekker kommentarer. Har sett veldig mange som gjør slikt :) Og bare for å få det sagt; jeg digger headeren din !

BigDeal sa...

Tusen takk for tips trine :D Å tusen takk for at dere liker bloggen min :D

Anonym sa...

hello sannheten synes det som ingen leser hva jeg skriver du er årsaken til at jeg har gitt denne bloggen ved en tilfeldighet, og jeg var å se og besluttet å legge inn en kommentar du kommandoen en søt kiss fra Spania, og jeg håper en dag å besøke Norge riktignok en kald landet
onlyartist.blogspot.com